Η εταιρία

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2017 στην Πάτρα και παρέχει καινοτόμες ΙΤ λύσεις με εξειδίκευση σε ξενοδοχειακά WiFi δίκτυα και δικτυακό λογισμικό με στόχο την αξιοποίηση της δικτυακής υποδομής ως καναλιού αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ επιχειρήσεων και των πελατών τους.

Ένα τέτοιο σύστημα απαιτεί μια τεχνικά άρτια δικτυακή υποδομή, ούτως ώστε να μπορεί να υποστηρίξει τις τρέχουσες και ολοένα αυξανόμενες ανάγκες υψηλών ταχυτήτων πρόσβασης και εμπειρίας χρήσης ίντερνετ. Έχοντας ως πυλώνα τη δικτυακή υποδομή, γίνεται ανάπτυξη πρωτοποριακών υπηρεσιών, οι οποίες προσαρμόζονται διαρκώς στις νέες mobile-first τεχνολογικές απαιτήσεις, τόσο σε b2c όσο και b2b μοντέλα. Παράλληλα, αναπτύσσονται εργαλεία τα οποία κάνουν κατανοητή και προσβάσιμη την πληροφορία που δημιουργεί ένα wifi δίκτυο, σε όλα τα επίπεδα ιεραρχίας σε μία επιχείρηση: από την υποδοχή έως τον ΙΤ manager και τον ιδιοκτήτη.

Έχοντας εξυπηρετήσει πάνω από 2.7m μοναδικούς χρήστες, 15m page views και 110m συνδέσεις (δεδομένα 2019), η εταιρία έχει εντάξει στο πελατολόγιό της ξενοδοχεία που αναδεικνύονται σε παγκόσμιο επίπεδο από τις κριτικές των πελατών τους για την εμπειρία χρήσης ίντερνετ κατά τη διαμονή τους.

Στο δυναμικό της εντάσσονται στελέχη με πολυετή εμπειρία σε διαχείριση δικτύων και δικτυακές υποδομές. Το εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών μας αποτελεί βασικό πυλώνα της εταιρίας, προκειμένου οι υπηρεσίες μας να έχουν άμεση χρησιμότητα και υπεραξία για τους τελικούς μας πελάτες.

 
300+
εγκαταστάσεις
2.7m
μοναδικοί χρήστες
15m
προβολές
110m
συνδέσεις